Zakelijk

Voor bedrijven en verenigingen

Een vitale attentie voor medewerkers, zakenrelaties of als geschenk vanuit de personeelsvereniging? Wij ontzorgen jou. Groentepost wordt rechtstreeks naar de ontvangers verstuurd.  

Als zakelijke 'co-creëerder' geef je niet alleen een gezond geschenk. Met Groentepost steun je automatisch een gezond, 'preferred' goed doel Kidzbase. Daar zijn we trots op. Heb je nu een ander goed doel wat past in het thema gezondheid? Ook dat is mogelijk!

We denken graag mee om jouw boodschap over te brengen met Groentepost en vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een hip, gezond en customized Groentepost 'brievenbusproof' geschenkverpakking!

Samen creƫren we een stukje gezondheid

De beleving van een eigen filmpje middels een QR-code op een gepersonaliseerde sleeve? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Samen met onze designer en videograaf vertalen wij jouw boodschap naar de (thuiswerkende) medewerkers en relaties! Neem hier vrijblijvend contact met ons over op en wij stellen een op maat gemaakte offerte samen.

Pre-order alvast jouw Groentepost. Dan zorgen wij dat de zaadjes op het juiste moment geplant worden. De groenteplantjes zijn seizoensproducten wat zorgt dat deze in de maanden april en mei geleverd worden.

Samen creëren we een stukje gezondheid!  

Neem contact op