We kunnen niet wachten op seizoen 2022!

Wat is Groentepost?

Geef | Groei | Geniet

Groentepost heeft een gezond en hip 'brievenbusproof' geschenkverpakking samengesteld met maar liefst 8 groenteplantjes (gele- en rode snoeptomaatjes, hete pepertjes en snackkomkommertjes) van een gespecialiseerd opkweekbedrijf. Hiermee geef je meteen een solide start.

In de brievenbusverpakking wat tevens de kweekkast is, is een kokoszweltablet gevestigd, hiermee kun je je eigen potgrond maken. We hebben daarmee de start volledig 'DIY-proof' gemaakt (do it yourself). Met onze interactieve groeitips loodsen wij jou door het groeiproces, zodat de ontvanger straks van eigen gele- en rode snoeptomaatjes, snackkomkommertjes en hete pepertjes kan genieten. Als Groentepost in de brievenbus valt kun je aan de slag op de vensterbank. Help! Maar hoe dan? Wees gerust, scan gewoon de QR-code en wij doen het voor.

De Groentepost box is leverbaar in april en mei. Op die manier zorgen we ervoor dat je ook daadwerkelijk kunt groeien en genieten van verse groenten uit eigen tuin. Bestel de Groentepost box hier. Persoonlijk (handgeschreven) kaartje erbij? Uiteraard kan dat. Voor jezelf of je gezin? Ook dat is een gezond idee.

Kwaliteit De Groentepost- plantjes zijn in enkele weken opgekweekt op een professionele, Nederlandse, plantenkwekerij. In deze meest kwetsbare fase zorgt Teler Giel voor de beste start van de jonge plantjes in zijn eigen kas. Dit vormt de kwalitatieve basis voor Groentepost.

De plantjes worden gezaaid en vervolgens in enkele weken tijd opgekweekt tot de plantjes die jij ontvangt. De juiste mix van o.a. licht, luchtvochtigheid en watergift zijn nodig om het zaadje te laten ontkiemen en te laten volgroeien tot een leverbaar groenteplantje voor jou. 

Vergeet niet door te scrollen als je meer wilt weten over duurzaamheid van ons product. Gezond zakelijk? Check onze zakelijke pagina wat we samen met jou kunnen creëren. 

Groentepost
Groentepost

Geef | om duurzaamheid

We vinden het belangrijk dat onze producten duurzaam zijn. Daarom is onze verpakking recyclebaar. De groene brievenbus verpakking bestaat uit 100% recycled PET. Gebruik hem zelf optimaal als kweekkasje. Als je hem toch weggooit kun je dat doen met een gerust gevoel. Door de groene kleur wordt de verpakking opgenomen in het recyclingproces.

Het gebruikte papier en karton is recyclebaar. Deponeer het alsjeblieft niet bij het restafval, maar bij het oud papier.

De kokos zweltablet (het rechthoekig blokje) is 100% natuurlijk en milieu vriendelijk. Het bestaat uit schillen van kokosnoten. Onze geselecteerde leverancier investeert in lokale projecten waar het geproduceerd wordt. De productie faciliteiten zijn betrokken bij het UN Global Compact initiative en zijn SA8000 gecertificeerd.

De plantjes zijn op een professioneel kwekerij onder gecontroleerde omstandigheden in een Nederlandse kas opgekweekt. Wist je dat al het water wat hier wordt gebruikt volledig hergebruikt wordt? De plantjes zijn niet bespoten met gewasbeschermingsmiddelen.

Gezond zakelijk Contact

Groentepost