• Gratis verzending
  • Verse groenteplantjes van professionele kwaliteit
  • Vóór zaterdag besteld, dinsdag verzonden

Over Groentepost

Zo is het begonnen..

Wij zijn Maud en Giel, een jong en ondernemend stel. Tijdens een rondje wandelen, op een koude donkere dag, net vóór de avondklok in 2021 kwam het idee: kleine groentenplantjes door de brievenbus hoe leuk is dat?  

In het dagelijks leven werkt Maud als HR-adviseur. Ze ziet dat verbinding maken met medewerkers en vitaliteit super belangrijke pijlers zijn geworden in haar werk. 

Giel heeft tijdens zijn studie aan de HAS, de belangrijke ins- en outs van agrarische sector opgedaan. Naast Groentepost is hij ruim 4 jaar werkzaam bij Gipmans Planten in Venlo. Daar draagt hij als teeltspecialist zorg om de beste groenteplantjes op te kweken voor professionals.  

Samen creƫren we een stukje gezondheid

Die zorg, die je aan plantjes geeft, en daarmee je eigen gezonde producten creëert. Hoe gaaf is dat? De symboliek van geven, groeien en genieten. Precies dat gevoel, dat gevoel, dat willen wij delen. 

In januari 2021, midden in de Corona-pandemie, is het zaadje geplant om Groentepost te starten. Zowel voor particulier als zakelijk een persoonlijk geschenk, met een hoge dosis vitaminen en feel-good door de brievenbus.  

Wij geloven oprecht in onze missie dat we samen met jou een stukje gezondheid kunnen creëren. Wij gaan ervoor! Creëer jij met ons mee?  

Het seizoen 2021 was een ongekend succes. Ook wij groeien door met -in 2022- nieuwe productinnovaties, zoals online groeitips op maat, en de toevoeging van inheemse bloemzaadbommetjes voor de biodiversiteit. 

De inpakwerkzaamheden zijn geprofessionaliseerd. Dit wordt gedaan door het sociaal werkbedrijf: voor sociaal-maatschappelijke werkgelegenheid. 

Daarnaast zijn we trots op ons goede doel: Make-A-Wish Nederland. Daarmee kunnen we direct iets geven samen met onze zakelijke klanten. 

Een stukje gezondheid creëren? Dat doen we samen, met jou, voor mensen, voor natuur & omgeving. 

Neem contact op