Ons verhaal

Zo is het begonnen..

Wij zijn Maud en Giel, een jong en ondernemend stel. Tijdens een rondje wandelen, op een koude donkere dag, net vóór de avondklok kwam het idee: Je eigen groenten-planten door de brievenbus hoe leuk is dat?  

In het dagelijks leven werkt Maud als HR-adviseur. Ze ziet dat verbinding maken met (thuis)medewerkers en vitaliteit superbelangrijke pijlers zijn geworden in haar werk. 

Giel heeft tijdens zijn studie aan de HAS, de belangrijke ins- en outs van agrarische sector opgedaan. Naast Groentepost is hij ruim 3 jaar werkzaam bij Gipmans Planten in Venlo. Daar draagt hij als teeltspecialist zorg om de beste groenteplantjes op te kweken voor professionals.  

Samen creƫren we een stukje gezondheid

Die zorg, die je aan plantjes geeft, en daarmee je eigen gezonde producten creëert. Hoe gaaf is dat? De symboliek van geven, groeien en genieten. Precies dat gevoel, dat gevoel, dat willen wij delen. 

In januari 2021, midden in de Corona-pandemie, is het zaadje geplant om Groentepost te starten. Zowel voor particulier als zakelijk een persoonlijk geschenk, met een hoge dosis vitaminen en feel-good door de brievenbus.  

Wij geloven oprecht in onze missie dat we samen met jou een stukje gezondheid kunnen creëren. Wij gaan ervoor! Creëer jij met ons mee?  

Neem contact op