FAQ

Bestellen

Je kunt hier het voorbeeldbestand downloaden om adressen bij ons aan te leveren.

Eenvoudig betalen via iDeal, in de beveiligde betalingsomgeving van Mollie. Vanuit het bestelproces word je automatisch, langs een beveiligde verbinding van Mollie, doorgeleid naar de elektronische betaalomgeving van je eigen bank. 

We communiceren de prijs inclusief verzending. Zo komen er geen onverwachtse kosten bij. Uiteraard zijn extra opties zoals een kaartje tegen betaling.  

Helaas, dit kunnen we (nog) niet verzorgen. 

Meestal na de dag van verzending. In verband met de drukte bij de post kan het ook 2 dagen duren.  

Groentepost is een levend seizoensproduct. Deze periode is het optimale moment om jouw plantjes te geven in verband met de juiste weersverwachtingen en dus warmte. Zo heb jij tijd genoeg om ze te laten groeien en er in de zomermaanden van te kunnen genieten.

Product

Wij vinden van wel. Heb je ons antwoord gezien bij Wat is groentepost.

Nee, tijdens het opkweken van de plantjes zijn geen bestrijdingsmiddelen gespoten.

Planten kunnen even zonder licht, water en zuurstof. Maar zijn heel blij als jij dat weer voor ze creëert. Zet de deksel open, en geef de plantjes even water zoals op de verpakking staat omschreven.

Groeien, zelf kweken

Check de groeitips op deze website. En volg ons op de socials. Wij geven jou tips & tricks om uiteindelijk de lekkerste groenten te oogsten. 

De eerste fase hebben voor jou volledig verzorgd voor jou. Zodra je de plantjes buiten gaat poten. Kun je afhankelijk van je plek. (in potten of grond) heb je wel enkele zaken nodig als biologische bemesting en potgrond. Kijk hiervoor op onze groeitips. 

Geen probleem! Ook op je balkon of kleine plek buiten kun je de planten verder op opkweken in pot. Bij de groeitips houden we je up-to-date hoe je dat allemaal creëert.